Λαζόπουλος: Οριστικό τέλος στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, παράθυρο για… κομμωτήριο

Λαζόπουλος: Οριστικό τέλος στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, παράθυρο για… κομμωτήριο

Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, απαντώντας για το μέλλον των «Δέκα μικρών Μήτσων», ξεκαθάρισε ότι τελειώνουν οριστικά. 

Απαντώντας στη Real News εάν κόπηκαν οι «Μήτσοι», είπε: “Έχω κάνει δηλώσεις από την αρχή, οι οποίες είναι γραμμένες, διατυπωμένες. Που λένε ότι εγώ θα κάνω πέντε ή έξι επεισόδια ανάλογα με το χρόνο, αν τα καταφέρω. Και είναι διατυπωμένο και στα συμβόλαια που έχω υπογράψει. Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με το τι στήνουν διάφοροι εντεταλμένοι και τι απαντούν οι άλλοι εντεταλμένοι. Δεν ασχολούμαι με αυτά και δεν νομίζω ότι ασχολείται και κανείς άλλος”

Συνεχίζοντας ξεκαθάρισε ότι Οι Δέκα μικροί Μήτσοι τελειώνουν οριστικά. 

“Από την αρχή το είπα ότι τελειώνουν. Δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ. Μπορεί κατά μόνας να δούμε κάποιους! Το κομμωτήριο, ας πούμε, να αυτονομηθεί. Ίσως κάτι μικρό σε web Tv. Οι κατά μόνας ήρωες μπορεί να αντέξουν, αλλά να στηθεί όλο αυτό αποκλείεται. Είναι τεράστιος κόπος, πάρα πολλή δουλειά και δεν θέλω να την κάνω ξανά. Ήταν μια εκκρεμότητα. Όταν ένας άνθρωπος δημιουργήσει κάτι στο μυαλό του, δεν μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να θέλει να το κλείσει μετά από χρόνια. Το είχα στο κεφάλι μου. Ήθελα να το κάνω και το έκανα”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter