Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Αυτή η γυναίκα πρέπει να με μισεί

Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Αυτή η γυναίκα πρέπει να με μισεί

«To ηθικό είναι όταν διαφωνείς με το κόμμα σου κι έχεις εκλεγεί με λίστα να παραδίδεις την έδρα», σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης για την προσχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοιοκονόμου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ένα μίσος προς εμένα. Προς τον ευεργέτη καμιά φορά αντί να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ο θεός εμφυτεύει μίσος. Εγώ την έβαλα στην Βουλή βάζοντάς την πρώτη στη λίστα. Την έβαλα ως πατριώτισσα της μητέρας μου από τα Κύθηρα. Από κει παρασύρθηκα και θεώρησα ότι θα είναι πιστή, αφοσιωμένη και τίμια. Δεν την ήξερα από πιο παλιά. Στο γραφείο μου ήρθε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Όλοι αυτοί που φεύγουν από τα κόμματα, τιμωρούνται στις εκλογές. Ποιος θα τους ψηφίσει;», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Αlpha 9,89 επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό προσωπικά: «Πίστευα πως η Δεξιά διδάσκει αποστασία αλλά βλέπω πως και ο Τσίπρας είναι ξεφτέρι».

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό εκτίμησε ότι Μητσοτάκης και Γεννηματά θα συμφωνήσουν στο Nova Macedonia. «Η προδοσία είναι έτοιμη, ας την κάνουν», σημείωσε διαβλέποντας πως οι Σκοπιανοί θα πάρουν το όνομα και σε δύο μήνες θα επαναφέρουν τα αγάλματα.

Πρόσθεσε πως η ΝΔ εγκλωβίστηκε στη γραμμή Βουκουρεστίου, η οποία δεν είναι εθνική γραμμή αλλά μειοδοσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter