Λεβέντης: Με δήθεν τσαμπουκά υπέρ των φτωχών ενήργησε ο Τσίπρας

Λεβέντης: Με δήθεν τσαμπουκά υπέρ των φτωχών ενήργησε ο Τσίπρας

Ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm», σχολίασε το πρόσφατο επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μ’ αυτή του την πρωτοβουλία δημιούργησε σκιές στις σχέσεις της χώρας με τους δανειστές της.

«Οι θεσμοί ήταν έτοιμοι να δώσουν έγκριση για την αξιολόγηση. Όταν είσαι σε πρόγραμμα δανεισμού ενημερώνεις και τους δανειστές. O κ.Τσίπρας ενήργησε μονομερώς με δήθεν με τσαμπουκά, ενώ ορθό θα ήταν να ενημερώσει και τους ξένους, με τους οποίους υποτίθεται ότι έχουμε μία σχέση σοβαρότητας και εμπιστοσύνης» ανέφερε ο κ.Λεβέντης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν αντιστάθηκε όταν έπρεπε να το κάνει και περιέκοψε τις συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων και το ΕΚΑΣ. Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι τώρα «η καθυστέρηση της αξιολόγησης θα έχει εκατονταπλάσιο κόστος, να μην έχει και μοιραίο κόστος για τη χώρα».

Ερωτηθείς για τη στάση της Ένωσης Κεντρώων στην ονομαστική ψηφοφορία επισήμανε: «Όταν ζήτησα από τον πρωθυπουργό οικουμενική κυβέρνηση, για να σώσουμε τη χώρα, μου απάντησε ότι μπορεί να κυβερνήσει μόνος του με τον Καμμένο. Την ονομαστική ψηφοφορία, λοιπόν, τι την ήθελε;».

«Να βοηθήσω έναν, που μου έχει πει εμένα ότι μπορεί μόνος του; Να βγάλει το φίδι μόνος του από την τρύπα ο Τσίπρας» πρόσθεσε ο κ.Λεβέντης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter