Λεφτά υπάρχουν για… φιέστες!

Λεφτά υπάρχουν για… φιέστες!

Ο λόγος δεν είναι αν είμαστε υπέρ ή κατά του αντικαπνιστικού νόμου, να το διαχωρίσουμε αυτό. Το θέμα είναι αν πετάνε λεφτά ως «κυβέρνηση» για επικοινωνιακές φιέστες.

Και αν έχουμε πληροφορηθεί καλά (που έχουμε) η επικοινωνιακή γιορτή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιβολή του αντικαπνιστικού νόμου στοίχισε πάνω από 21.000 ευρώ. Συγκεκριμένα 21,397.8‬ ευρώ!

Θα πείτε, τι είναι 21 χιλιάδες ευρώ, μπροστά σε δεκάδες εκατομμύρια, να μην πούμε εκατοντάδες εκατομμύρια που τρώγανε τόσες δεκαετίες;

Ψιχία!

Αλλά δείχνει τη λογική των κρατούντων που πετάνε λεφτά όταν πρέπει να σφίξεις το ζωνάρι! 

Αντί να γίνει απλά σε μια αίθουσα υπουργείου με τις γνωστές εγκαταστάσεις και να μην στοιχίσει τίποτα, η κυβέρνηση φτιάχνει προφίλ με τα χρήματα τα δικά μας…

Διαβάζουμε λοιπόν πως όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, εγκρίθηκαν:

• Το ποσό των 11.122,80 ευρώ για την ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού και τεχνικού χειρισμού μηχανημάτων (standing, staging, ηχητικός εξοπλισμός, εξοπλισμός εικόνας, εξοπλισμός φωτισμού, προσωπικό κ.λπ.)

• Το ποσό των 5.000 ευρώ για τη μίσθωση της Αίθουσας Δέλτα (Επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής) του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

• Το ποσό των 2.000 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών εστίασης (παροχή καφέ καλωσορίσματος/catering: welcome coffee) και σερβιρίσματος (service).

• Το ποσό των 955 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών γραμματειακής υποστήριξης και υποδοχής στη Συνέντευξη Τύπου.

• Το ποσό των 900 ευρώ για το δημιουργικό της πρόσκλησης.

• Το ποσό των 800 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών φωτογραφικής κάλυψης, παράδοση ψηφιακού υλικού και διάθεση έγχρωμων φωτογραφιών για τη Συνέντευξη Τύπου.

• Το ποσό των 620 ευρώ την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής πλατφόρμας αποστολής προσκλήσεων για τη Συνέντευξη Τύπου.

Ε, αφού βρήκαν χρήματα στα συρτάρια γιατί να μην τα ξοδέψουν; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter