Λείπουν κάτι «ψιλά» κύριε Βρούτση

Λείπουν κάτι «ψιλά» κύριε Βρούτση

Δεν μπορούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα της κυβερνητικής πολιτικής ούτε ο Γιάννης Βρούτσης ούτε ο Στέλιος Πέτσας.

Αποδείχθηκε κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή που απόντος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Βρούτσης και Σταϊκούρας κατ΄ αρχήν και Πέτσας στη συνέχεια προσπάθησαν να αμυνθούν στην επίθεση του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση των voucher της διαπλοκής αλλά και της οικονομικής πολιτικής που ασκεί το κυβερνών κόμμα.

Υποστηρίζοντας κάτι θεωρίες υποψήφιου οικονομικής σχολής σχετικά με τη διαχείριση των δημοσιονομικών αλλά και της «οικονομικής των επιχειρήσεων» τα δύο μέλη του οικονομικού επιτελείου από το βήμα της Βουλής έμειναν μετεξεταστέοι ακόμα και από όσους ομοϊδεάτες τους παρακολούθησαν τη συζήτηση.

Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πρέπει να κάνει πολλά μαθήματα ακόμα για να μπορέσει να σταθεί στη θέση που του εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός.

Ας πάμε τώρα στον κ. Βρούτση προσωπικά. Εχουμε λοιπόν, 180.390 επιστήμονες οι οποίοι θα πάρουν 108.234.000 ευρώ. Το συνολικό κονδύλι για τη συγκεκριμένη ενέργεια όμως είναι €192.965.940. Λείπουν αν κάνουμε μια πράξη που τη μαθαίνουν όλοι στην πρώτη δημοτικού αν όχι και στο νηπιαγωγείο €84.731.940. Οσες μεταφράσεις και αν κάνει κανείς στην παγκόσμια γλώσσα των μαθηματικών τόσα βγαίνουν.

Ως εκ τούτου μια απλή ερώτηση και η απάντηση να είναι καθαρή. Όχι αλά Σταϊκούρα. Που θα πάνε ή που πήγαν αυτά τα «ψιλά»;

Γιατί δεν γίνεται να χάθηκαν στη θάλασσα. Τώρα θα πείτε εδώ δεν μπορούν να δώσουν κατάλογο για το που ξόδευσαν €14 δις σε διάστημα εννέα μηνών. Θα απαντήσουν για τα €84 εκατ.;

Εμείς πάντως ήρεμα ρωτάμε!

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter