Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Οι Γερμανοί «εξαφάνισαν» τον Χάαλαντ και πήραν πολύτιμη ισοπαλία

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Οι Γερμανοί «εξαφάνισαν» τον Χάαλαντ και πήραν πολύτιμη ισοπαλία

Στην ρεβάνς του «Έτιχαντ» θα κριθεί τελικά η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League μετά το 1-1 μεταξύ Λειψίας και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες είχαν από ένα ημίχρονο η καθεμία, με τον σταρ των βρετανών Έρλινγκ Χάαλαντ να λάμπει δια της…  απουσίας του.

Σημειώνεται ότι η Σίτι με το 1-1 που απέσπασε στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα» απέναντι στη Λειψία διατήρησε την πολύ καλή παράδοση που έχει απέναντι στις γερμανικές ομάδες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Σε 18 ματς μετρά 14 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Το γκολ του Μαχρέζ στο πρώτο μέρος και του Γκβάρντιολ στο δεύτερο έφερε το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τα 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά.

Τo σύνολο του Μάρκο Ρόζε θα επιδιώξει στην Αγγλία να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί για πρώτη φορά σε προημιτελική φάση CL, μετά από τρεις αποκλεισμούς που μετρά στο γύρο των «16», σκοράροντας παράλληλα για πρώτη φορά στα νοκ άουτ.

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Μπλάζβιχ – Κλόστερμαν (46’ Χένριχς), Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Χάλστενμπεργκ (89’ Ράουμ) – Λάιμερ, Σλάγκερ (82’ Χαϊνταρά) – Σόμποσλαϊ, Φόρσμπεργκ (66’ Ενκουνκού), Βέρνερ – Αντρέ Σίλβα (82’ Πόουλσεν).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον – Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Ακάντζι, Ακέ – Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Γκιντογκάν – Μαχρέζ, Χάαλαντ, Γκρίλις.

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter