Λεμονής: Η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβαίνει από έδρες – Φορτούνης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Λεμονής: Η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβαίνει από έδρες – Φορτούνης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

«Υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας γιατί η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβαίνει από έδρες και ακόμα και αν είχε προκριθεί πάλι το ίδιο καλά και δυνατά θα έπαιζε». Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ισπανική ομάδα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «όνειρο κάθε παίκτη να παίζει αντίπαλος με αυτές τις ομάδες».

Για το κλίμα στην ομάδα του μετά την ήττα από τον ΠΑΟ είπε: «Όλοι γνωρίζετε ότι ήταν κακό αποτέλεσμα. Το καλό είναι πως παίζουμε αύριο με την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα έπρεπε να συζητήσουμε αλλά ήταν θετικό πως έχουμε γρήγορα ματς. Εδώ έχουμε βέβαια μία ιδιάζουσα περίπτωση διότι έχουμε απέναντί μας την Μπαρτσελόνα».

Για τον αυριανό στόχο του Ολυμπιακού: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η προσέγγιση και η φιλοσοφία απέναντι σε τέτοια ομάδα δεν αλλάζει δραστικά. Ίσως αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά όχι μεγάλες αλλαγές ως προς την προσέγγιση απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα».

Για τις αναγκαστικές απουσίες των Σισέ, Ανσαριφάρντ που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα: «Ευθύς εξαρχής ήξερα ότι ο Σισέ και ο Ανσαριφάρντ θα ήταν εκτός Ευρώπης. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Σίγουρα είναι παιδιά που μπήκαν στο πνεύμα της ομάδας και θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά γνωρίζαμε πως ήταν εκτός. Γενικά είμαστε σε μία δύσκολη σειρά αγώνων και πρέπει να μοιράσουμε και τον χρόνο και έχουμε και μετά τον Πλατανιά. Δυστυχώς είχαμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε να κάνουμε έναν συνδυασμό πραγμάτων,. Αύριο θα υπάρχει παραπάνω πίεση για τον βαθμό επειδή παίζουμε στο γήπεδό μας. Υπάρχει όμως μεγάλος βαθμός δυσκολίας γιατί αυτή η ομάδα δεν καταλαβαίνει από έδρες και ακόμα και εάν είχε περάσει πάλι το ίδιο θα έπαιζε. Παίζει στο μυαλό μας αυτό το σενάριο. Παίζει και για το αποτέλεσμα της Σπόρτινγκ με την Γιούβε. Νομίζω πως τα αυριανά ματς είναι τα κλειδιά για το τι μπορούμε να κάνουμε. Νομίζω ότι και η Σπόρτινγκ είναι πολύ ωραία ομάδα εκτός από την Μπάρτσα και την Γιούβε που είναι δύο πολύ καλές ομάδες».

Οσο για το κίνητρο των παικτών του τόνισε: «Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να παίξει κάποιος με αυτές τις ομάδες. Είναι όνειρο και νομίζω ότι όλοι το δείχνουν ότι θέλουν να παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Ο Φορτούνης

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος ρωτήθηκε πριν από όλα για την πρωτοβουλία του να μιλήσει με τους συμπαίκτες του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Είχαμε μία ομιλία στα αποδυτήρια οι παίκτες, μετά τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μιλήσαμε. Ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι έχουμε καλούς παίκτες. Να δείξουμε το τι αξίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Αρχής γενομένης από αύριο αν και είναι δύσκολο το ματς με την Μπαρτσελόνα. Να κάνουμε την αντεπίθεσή μας».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Η αυριανή αναμέτρηση είναι μία από τις πιο δύσκολες για εμάς. Ξέρουν, όμως, οι προπονητές μας. Θα μας αναλύσουν σήμερα και αύριο για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να περιορίσουμε τους πολύ καλούς παίκτες που έχει η Μπαρτσελόνα»

Για την υποδοχή που ετοιμάζουν οι φίλοι της ομάδας στον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Περιμένουμε όλοι να έχει μία θερμή υποδοχή γιατί το αξίζει. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που είναι στην καλύτερη ομάδα. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό όμως. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τέλος συμπλήρωσε ότι «όταν είσαι στον Ολυμπιακό, στόχος είναι να κερδίζεις είτε παίζεις με Μπαρτσελόνα είτε με κάθε άλλον αντίπαλο. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αύριο. Πιστεύω ότι με την δύναμη του κόσμου θα παίξουμε πολύ καλά και θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter