Λεωφόρος: Κατέρρευσε λόγω χιονιού μέρος του στεγάστρου!

Λεωφόρος: Κατέρρευσε λόγω χιονιού μέρος του στεγάστρου!

Μεγάλες ζημιές άφησε το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στο γήπεδο του Παναθηναϊκού με μεγάλο τμήμα του στεγάστρου της Λεωφόρου να υποχωρεί λόγω του βάρους του χιονιού.

Το στέγαστρο που καλύπτει την πλευρά των επισήμων και «βλέπει» προς την Λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει υποστεί την μεγαλύτερη ζημία.

Με αλλαγή έδρας κινδυνεύει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 29/1 λόγω των εκτεταμένων ζημιών στο στέγαστρο. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας στην Λεωφόρο. Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών θα ξεκινήσουν άμεσα σύμφωνα με την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά.»

ΧΙΟΝΙ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter