Λεοπάρδαλη έπεσε σε κατάθλιψη μακριά από τον φροντιστή της και εκείνος την πήρε για κατοικίδιο (Photos)

Λεοπάρδαλη έπεσε σε κατάθλιψη μακριά από τον φροντιστή της και εκείνος την πήρε για κατοικίδιο (Photos)

Σε κατάθλιψη έπεσε μια λεοπάρδαλη που φιλοξενούνταν στον ζωολογικό κήπο Penza της κεντρικής Ρωσίας όταν ο εργαζόμενος που την φρόντιζε επί ένα χρόνο, ο 30χρονος Alexander Volkov απομακρύνθηκε.

Όταν ο Caesar δεν έβλεπε για μέρες το φίλο του έπεσε σε μελαγχολία. Αρνιόταν να φάει και να πιει νερό. Τότε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου ικέτευσε τον 30χρονο να τον πάρει σπίτι του. Όπως και έγινε.

«Ο Caesar έχει το δικό του δωμάτιο. Περνάει την μισή ημέρα στο δωμάτιό μου και την υπόλοιπη γύρω από το σπίτι. Η βασική δυσκολία στο να έχεις ένα τέτοιο ζώο στο σπίτι είναι το να καταλάβεις ότι αυτό το ζώο είναι άγριος θηρευτής. Πρέπει λοιπόν να είμαι ρεαλιστικός όταν ο Ceasar είναι και αρκετά επικίνδυνος πέρα από φίλος. Έχω την ευθύνη όχι μόνο για τον Ceasar, αλλά και για τους ανθρώπους που ζουν κοντά μου. Έχουμε μεγάλη κατανόηση μεταξύ μας. Είναι πολύ παιχνιδιάρης, αλλά μερικές φορές με γρατζουνάει λίγο. Η οικογένειά μου ήταν έκπληκτη όταν τον έφερα σπίτι. Δεν είναι ένα πραγματικά κατοικίδιο ζώο, είναι κάτι παραπάνω από μέλος της οικογένειας» επισημαίνει στην Daily Mail ο 30χρονος Alexander.

Παρά το γεγονός πως ο 30χρονος είναι ευτυχισμένος με τον Caesar  εντούτοις υποστηρίζει πως τα άγρια ζώα δεν πρέπει να ζουν σε αιχμαλωσία.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter