Λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί ο Τόμπσον

Λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί ο Τόμπσον

Στον Χόλις Τόμπσον κατέληξε ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε κατ’ αρχήν συμφωνία και να απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Το χαμηλότερο κασέ του πρώην παίκτη των New Orlean Pelicans έκανε την περίπτωσή του πιο ελκυστική εν συγκρίσει με τον Τζάρελ Έντι, με τον οποίο o Τόμπσον είχε γίνει ανταλλαγή από τους Windy City Bulls στους Austin Spurs τον περασμένο Φεβρουάριο!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα δαπανήσει ποσό αρκετά μικρότερο των 800 χιλιάδων δολαρίων, οικονομική απαίτηση που είχε εκφράσει αρχικά ο ατζέντης του. Κι αυτό γιατί όσο περνούσε ο χρόνος και έμενε χωρίς ομάδα, το κασέ του έπεφτε. Ουσιαστικά, αυτό που απομένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Τόμπσον θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο ή 1+1. Δεν αποκλείεται ο Χόλις Τόμπσον να ανακοινωθεί ακόμη και αύριο, την Πέμπτη (10/9) από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Τόμπσον είναι απόφοιτος του Τζόρτζταουν (2012), ενώ μεταπήδησε στο ΝΒΑ χωρίς να επιλεγεί στο ντραφτ. Μετά από μία σεζόν στους Tulsa 66ers του NBDL (2012-13), αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι το 2017 στους Σίξερς έχοντας 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 24,2 λεπτά ανά αγώνα στο ΝΒΑ. Στις 24 Ιανουαρίου 2017, ο Τόμπσον αποκτήθηκε από τους Windy City Bulls (NBDL), αλλά κατέληξε στους Austin Spurs με ανταλλαγή του έτερου υποψήφιου στον Ολυμπιακό για την ίδια θέση μέχρι σήμερα, Τζάρελ Έντι! Στς 23 Φεβρουαρίου 2017, ο Τόμπσον υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 10 ημερών με τους Pelicans και ένα δεύτερο δέκα ημερών εν συνεχεία, στις 5/3/2017.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter