Les Au Revoir: «Η μουσική είναι σαν ψυχοφάρμακο»

Les Au Revoir: «Η μουσική είναι σαν ψυχοφάρμακο»

Αναζητούμε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε τα μικρά καλλιτεχνικά διαμάντια και τους αφήνουμε να μας αυτοσυστηθούν. Μαθαίνουμε ποιοι είναι, πως ξεκίνησαν, τι αγαπούν, και τι αγαπούν να μισούν.

Είµαστε οι…

Les Au Revoir: η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα στο τραγούδι, ο Κώστας Καραµήτσος στα πλήκτρα, στο programming, στις ενορχηστρώσεις και ο Λεωνίδας Αναγνώστου στην ακουστική κιθάρα.

Λεγόµαστε έτσι γιατί…

Η αισθητική του ονόµατος και το νόηµά του έχουν άµεση σχέση µε τη µουσική που παίζουµε και µε τον τρόπο που προσεγγίζουµε τραγούδια του παρελθόντος. Σηµαίνει στα γαλλικά «εις το επανιδείν», ένας χαιρετισµός αλλά µε την υπόσχεση της επιστροφής.

Παίζουµε…

Ένα µείγµα από όλες τις µουσικές επιρροές που έχει ο καθένας µας ως µονάδα… και είναι ενδιαφέρον γιατί έχει ποικιλοµορφία. Η χηµεία που βγαίνει είναι ένα είδος µουσικής που δεν µπορούµε να προσδιορίσουµε µε ακρίβεια. Περιέχει όµως στοιχεία ηλεκτρονικά, τζαζ και λάτιν.

H πιο σηµαντική επαγγελµατική µας στιγµή έως σήµερα…

Η συνεργασία µας µε τον σπουδαίο µουσικό Στέφανο Κορκολή.Μέσα από την ενασχόλησή µας µε το έργο του και µε την ευκαιρία που είχαµε να προσεγγίσουµε µε τη δική µας αισθητική τις συνθέσεις του αποκτήσαµε εµπειρίες και γνώση.

Καλλιτέχνης–είδωλο…

Για τον καθένα µας είναι διαφορετικός ο καλλιτέχνης σίγουρα. Μερικοί από αυτούς είναι: Μάνος Χατζιδάκις, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μπιλ Εβανς, Πατ Μέθενι, Στίβεν Γουίλσον, Pink Floyd, Massive Attack.

Σιχαινόµαστε…

Οποιαδήποτε µορφή βίας, το ψέµα, τον µη σεβασµό στη διαφορετικότητα.

Αγαπάµε…

Τα χαµόγελα, τη θετική διάθεση, τις όµορφες παρέες, τα ζώα, την καλοσύνη και την ευγένεια.

Όταν δεν παίζουµε µουσική…

Ακούµε µουσική, µεγαλώνουµε παιδιά, δουλεύουµε, ταξιδεύουµε, πάµε συναυλίες, κινηµατογράφο, θέατρο και παίζουµε πάλι µουσική.

Τραγούδι που δεν ανήκει στο στιλ µουσικής που παίζουµε αλλά θα θέλαµε να έχουµε γράψει…

«Εδώ στη ρωγµή του χρόνου» – Νίκος Παπάζογλου, «Teardrop» – Massive Attack, «Cancão do mar» – Dulce Pontes.

Αγαπηµένοι στίχοι

«One love, one heart. Let’s get together and feel alright»

Η µουσική είναι σαν…

Συναίσθηµα και δεν παροµοιάζεται µε κάτι άλλο, είναι σαν οξυγόνο στην πολύβουη καθηµερινότητα. Σαν ψυχοφάρµακο για τις δυσκολίες της ζωής.

H πολιτική…

Πρέπει να µας αφορά όλους, µε νηφαλιότητα και καθαρή σκέψη. Αλλαγές χρειάζονται για να ζήσουµε καλύτερα, αλλά καµιά κυβέρνηση δεν θα επιφέρει αλλαγές αν δεν αλλάξουµε πρώτα εµείς οι ίδιοι!

Η θρησκεία…

Τη θρησκεία και τον Θεό τα έχουµε ανάγκη, µας δίνουν δύναµη να ξεπερνάµε δύσκολες καταστάσεις και να µη χάνουµε την ελπίδα µας.

Ο νέος µας δίσκος…

Λέγεται «Στους πέντε ανέµους», έγινε µε πολύ µεράκι και πολλή αγάπη. ∆ιασκευάσαµε τραγούδια του Στέφανου Κορκολή και περιέχει και ένα καινούργιο τραγούδι που µας εµπιστεύτηκε, το «Βγες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter