Λέσβος: Αρνητικά και τα επτά δείγματα για κορονοϊό

Λέσβος: Αρνητικά και τα επτά δείγματα για κορονοϊό

Την Πέμπτη η απάντηση για τα άλλα τέσσερα δείγματα που στάλθηκαν σήμερα στην Αθήνα. Ανάμεσα τους και τα δυο περιστατικά αλλοδαπών κρατουμένων

Ένα και μοναδικό παραμένει το κρούσμα του κοροναϊού στη Μυτιλήνη. Αυτό της εργαζομένης σε σούπερ μάρκετ στο Πλωμάρι που κύλησε τον ιό σε ταξίδι της εκτός Λέσβου. Η κατάσταση της είναι σταθερή και πλήρως ελεγχόμενη.

Τα δείγματα των επτά ατόμων του περιβάλλοντος της μεταξύ των 20 που ιχνηλατήθηκαν ήταν αρνητικά. Αυτό μάλιστα το ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο ίδιος ο pρόεδρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Kαμπούρης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης όπου συζητείται, μεταξύ άλλων. το ζήτημα του κορονoϊού. Στους άλλους 13 που είχαν σχέση με την ασθενή συνεστήθη να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δείγματα ελήφθησαν την Τετάρτη από δυο ακόμα άτομα με συμπτώματα κορονοϊού, που κρατήθηκαν στο νοσοκομείο στην απομόνωση.

Επίσης σημειώνεται η ύπαρξη δυο υπόπτων κρουσμάτων, δύο αλλοδαπών από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου. Προβληματίζει ακόμα η συνύπαρξη των δυο με άλλους κρατουμένους, συνολικά 30 οι οποίοι αν και χωρίς συμπτώματα συνεστήθη να παραμείνουν σε απομόνωση στα κρατητήρια. Τα δείγματα των τελευταίων τεσσάρων στάλθηκαν στην Αθήνα για έλεγχο.

Πηγή: stonisi.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter