Λέσβος: Εικόνες ντροπής στη Θερμή με πρόσφυγες εγκλωβισμένους στις βάρκες – «Μόνο νερό στα μωρά, τίποτα άλλο»! (Video)

Λέσβος: Εικόνες ντροπής στη Θερμή με πρόσφυγες εγκλωβισμένους στις βάρκες – «Μόνο νερό στα μωρά, τίποτα άλλο»! (Video)

Εικόνες που αποτελούν όνειδο για τη χώρα μας αλλά και για ένα νησί που έχει δεχτεί στην πρόσφατη ιστορία του χιλιάδες πρόσφυγες κατέγραψαν οι κάμερες στο λιμάνι της Θερμής στη Λέσβο.

Από ακροδεξιούς συγκεντρωμένους προπηλακίστηκε η εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που έσπευσαν στο λιμάνι για να καταγράψουν τις εικόνες ντροπής. Ύβρεις ακούστηκαν ακόμα και εναντίον της δημοτικής συμβούλου Νίκης Τσιριγώτη.

Συγκεκριμένα. ομάδα πολιτών από την περιοχή της Θερμής έχει αποκλείσει αυτή τη στιγμή το λιμάνι μην επιτρέποντας την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών που οδηγήθηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος εκεί. Στη βάρκα επιβαίνουν περίπου 50 άτομα μεταξύ των οποίων πολλά είναι μικρά παιδιά και μωρά που κλαίνε.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους προπηλάκισαν την επικεφαλής του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ενώ έχουν προπηλακιστεί και δημοσιογράφοι και φωτογράφοι διεθνών μέσων ενημέρωσης. Mάλιστα ακούγεται μια γυναικεία φωνή από το πλήθος να λέει “μόνο νερό στα μωρά, τίποτα άλλο”. Ντροπή!

Πηγή stonisi.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter