Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τελευταίο αντίο

Λέσβος: Κηδεύεται το απόγευμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος- Μεσίστιες οι σημαίες

Τελευταίο αντίο στον «ήρωα του Αιγαίου», Κυριάκο Παπαδόπουλο, το απόγευμα στη Λέσβο, όπου οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

Ο άνθρωπος που βοήθησε στη διάσωση χιλιάδων προσφύγων έφυγε από την ζωή σε ηλικία 44 χρόνων.

Η κηδεία του θα γίνει με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, «αποτίνοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του. Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».

Η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.