Λέσβος: Στο Μόλυβο η κόρη του Μπιναλί Γιλντιρίμ

Λέσβος: Στο Μόλυβο η κόρη του Μπιναλί Γιλντιρίμ

Ολιγοήμερες διακοπές στο Μόλυβο για την Μπαχάρ Κπιρσά Γιλντιρίμ Κιοιϊλιμπέι, κόρη του προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, έως πρότινος πρωθυπουργού και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Η κ. Γιλντιρίμ Κιοϊλιμπέι έφθασε στην Πέτρα με το πλοίο που συνδέει τη βορειοανατολική Λέσβο με το απέναντι λιμάνι της Μικρασιατικής Τρωάδας στο Κιουτσούκκιοϊ και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κινείται στην περιοχή που είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε Τούρκους επισκέπτες για τις φυσικές ομορφιές και την κουζίνα της. Πρώτος σταθμός της η εμβληματική Σκάλα Συκαμνιάς με την Παναγιά τη Γοργόνα.

Ας σημειωθεί ότι το Βόρειο Αιγαίο είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός για την οικογένεια Γιλντιρίμ. Τον Ιούλιο του 2015 ο Τούρκος πολιτικός είχε επισκεφθεί με την οικογένεια του το νησί των Οινουσσών. Τότε ο κ. Γιλντιρίμ ήταν υπουργός Συγκοινωνιών της Τουρκίας και στις Οινούσσες είχε πάει με το ακριβό του ιδιωτικό σκάφος, το οποίο είχε δέσει επί τρεις μέρες στο λιμάνι του νησιού. Μάλιστα, όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ο κ. Γιλντιρίμ είχε επισκεφθεί τις Οινούσσες -πάντα για διακοπές- άλλες τρεις φορές!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter