Λέσβος: Τρεις συλλήψεις για τη φωτιά στο «One Happy Family»

Λέσβος: Τρεις συλλήψεις για τη φωτιά στο «One Happy Family»

Οι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων οδήγησαν στη σύλληψη των τριών _x000D_
δραστών της φωτιάς που το βράδυ της 7ης Μαρτίου κατέκαψαν την ημερήσια _x000D_
δομή ψυχαγωγίας και άτυπης εκπαίδευσης προσφύγων και μεταναστών στον _x000D_
Καρά Τεπέ που λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family».

Όπως όλα δείχνουν, επρόκειτο για εμπρησμό για τον οποίο ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί Παλαιστινιακής καταγωγής. Ο ένας από αυτούς, 59 ετών, κάτοικοι Μυτιλήνης με ελληνικό διαβατήριο και οι άλλοι δυο επίσης Παλαιστινιακής καταγωγής οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών και ήλθαν στη Μυτιλήνη ειδικά για τον εμπρησμό. Στην υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και ενός τέταρτου ατόμου ο οποίος όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών επιχειρήσεων φάνηκε ότι ο αλλοδαπός με το ελληνικό διαβατήριο και τους επιβαίνοντες σε αυτό συνεργούς του ανέβηκε στο λόφο όπου βρισκόταν η δομή με το αυτοκίνητο του πρώτου.

Η όλη υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η διερεύνηση και η αποκάλυψη των λόγων του εμπρησμού και ιδιαίτερα το πώς ήρθαν από την Αθήνα δυο άτομα με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την πράξη αυτή.

Πηγή: stonisi.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter