Λέσβος: Γιατί ήθελε να κάψει ζωντανό τον αδερφό του – Η ιστορία πίσω από τον εμπρησμό

Λέσβος: Γιατί ήθελε να κάψει ζωντανό τον αδερφό του – Η ιστορία πίσω από τον εμπρησμό
Φωτογραφία: Stonisi.gr

Στάχτες και αποκαΐδια έγινε το κατάστημα ρουχισμού που λειτουργούσε από το 1974 ως οικογενειακή επιχείρηση μετά τις 3 τα ξημερώματα στον Πολιχνίτο στη Λέσβο, με τους κατοίκους να βρίσκονται στο πόδι, τον αντιδήμαρχο της περιοχής κ. Αλάνη να ανεβαίνει στα κεραμίδια προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση και την πυροσβεστική να σπεύδει. Το χειρότερο όμως είναι ότι χάθηκε και μια ανθρώπινη ζωή.

Δείτε επίσης: Λέσβος: Έβαλε φωτιά σε σπίτι, αυτοκίνητο και μπούκαρε στο μαγαζί του αδερφού του με ΙΧ γεμάτο φιάλες υγραερίου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Stonisi.gr, τι κρύβεται όμως πίσω από τον εμπρησμό του 71 ετών αδερφού Κρικλάνη που με μανία θέλησε να καταστρέψει την περιουσία του αδερφού του 62χρονου Άγγελου, καταστρέφοντας ολοσχερώς την επιχείρηση, το αυτοκίνητο και μέρος του σπιτιού του 200 μέτρα πιο πάνω;

Όπως αποκαλύπτει οι περισσότεροι κουνούσαν το κεφάλι τους, σαν να περίμεναν τα χειρότερα. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης που επέζησε, χάνοντας περιουσία και αδερφό μέσα σε λίγες ώρες, μίλησε στην κάμερα του «Ν» μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας:

Τα δύο αδέρφια φέρονται να είχαν καβγάδες και εντάσεις πολλές, με τις περισσότερες να προκαλούνται, όπως είπαν πολλοί από τον θανόντα. Για τη δική του ιστορία ρωτήσαμε πολλές πηγές. Μεγάλωσαν και οι δύο στον Πολιχνίτο, αλλά ο θανών αφού ενηλικιώθηκε λέγεται ότι τον έστειλαν οι δικοί του στην Αμερική, με τις φήμες να φουντώνουν ότι είχε διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από τον ετεροκανονιστικό. Εκεί φέρεται να τον ανέλαβε ο θείος του, γερουσιαστής εκεί. Είχε αλλάξει το επίθετό του σε Γεωργίου από Κρικλάνης, επιθυμώντας να σβήσει κάθε επαφή με τη γενέτειρά του. Στη συνέχεια φέρεται να τοποθετήθηκε σε μεγάλη κατασκοπευτική υπηρεσία και από τη θητεία του να έχτισε μεγάλη περιουσία και να κέρδισε πολλά χρήματα, ανοίγοντας τουριστικό πρακτορείο στα Χανιά δίπλα στην Αμερικανική βάση, μας είπαν και μεγάλο σπίτι στην περιοχή Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έδωσε πολλά χρήματα στους δικούς του για να αγοράσουν το μεγάλο κατάστημα που άνοιξε το 1974 και κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια ο πατέρας του φέρεται να άφησε αυτή την περιουσία στον έτερο γιο και αυτό να εξαγρίωσε τον μεγαλύτερο, καθώς έγινε φανερό το έλλειμμα εμπιστοσύνης με τους καβγάδες να φουντώνουν. Για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ο θανών φέρεται να έχασε στη συνέχεια την περιουσία του και να διεκδικούσε μέρος της από το κατάστημα ρουχισμού και να ζει από τον αδερφό του, όπως μας είπε ο τελευταίος.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι ανέφεραν ότι με τη συζήτηση μεταξύ τους δεν επρόκειτο να βρουν ειρήνη στη σχέση τους.

Πηγή: Stonisi.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter