Λέσβος: Με «εντολή Κύτελη» 7.000 ευρώ για «ενημέρωση σε θέματα καθαριότητας»

Λέσβος: Με «εντολή Κύτελη» 7.000 ευρώ για «ενημέρωση σε θέματα καθαριότητας»

Την ίδια ώρα που «τα σκουπίδια κάνουν πάρτι στα στενά» και οι ελλείψεις σε προσωπικό στην καθαριότητα του δήμου Μυτιλήνης είναι μεγάλες.

Την πλήρη αποτυχία της δημοτικής αρχής Μυτιλήνης στον τομέα της καθαριότητας αποφάσισε να «καλύψει» ο δήμαρχος Στρατής Κύτελης με… «δράσεις ενημέρωσης πολιτών σε θέματα καθαριότητας»!

Συγκεκριμένα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια ο κ.Κύτελης εγκρίνει την απευθείας ανάθεση ποσού 7.053,58 ευρώ με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για δράσεις ενημέρωσης πολιτών σε θέματα καθαριότητας». Να υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2021 πάλι με την ίδια διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με εντολή του κ.Κύτελη ο δήμος Μυτιλήνης είχε προμηθευτεί φυλλάδια με τον τίτλο «Καθαρή Μυτιλήνη» έναντι του ποσού των 12.179,70 ευρώ.

Την ίδια ώρα, που ο δήμος έχει δαπανήσει κοντά 20.000 ευρώ για υποτιθέμενες «δράσεις ενημέρωσης για την καθαριότητα», τα παράπονα, τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών για αμάζευτα σκουπίδια είναι καθημερινά.

Άραγε πόσες προσλήψεις εργαζομένων στην καθαριότητα θα μπορούσαν να γίνουν με αυτά τα 20.000 ευρώ τουλάχιστον για τους θερινούς μήνες;

πηγή: stonisi.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter