Λέσβος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 34χρονης-Σε εξέλιξη έρευνες

Λέσβος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 34χρονης-Σε εξέλιξη έρευνες

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για την ανεύρεση της 34χρονης γυναίκας ρουμανικής καταγωγής και μητέρας τριών παιδιών  από την κοινότητα Μεγαλοχωρίου της επαρχίας Πλωμαρίου τα ίχνη της οποίας αγννούνται από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου stonisi.gr την εξαφάνιση  δήλωσε στις 11 Νοεμβρίου, ο 35χρονος ρουμανικής καταγωγής σύντροφός της στο Αστυνομικό Τμήμα του Πλωμαρίου.

Ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του συντρόφου της και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνισή της, βρισκόταν έξω από το σπίτι. Όταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ίδιου ιστότοπου η κοπέλα είχε εξαφανισθεί άλλες 3 με 4 φορές στο παρελθόν τόσο στη Λέσβο όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια όσο και στη Ρουμανία που διέμενε στο παρελθόν με την οικογένειά της.

Τα προηγούμενα περιστατικά εξαφάνισης δεν είχαν δηλωθεί επίσημα στην αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, μετά από μερικές ημέρες.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου με τη συνδρομή και δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: stonisi.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter