Λεωφόρος Μεσογείων: Διακοπές κυκλοφορίας λόγω έργων.

Προσοχή και υπομονή χρειάζονται οι οδηγοί που θα κινηθούν σήμερα στη Λεωφόρο Μεσογείων. Η κυκλοφορία θα διακόπτεται λόγω έργων.

Η διακοπή θα γίνεται , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λοκρίδος και Αναστάσεως, ρεύμα προς Αθήνα, λόγω εργασιών εγκατάστασης καλωδίων ρεύματος υψηλής τάσης.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα επιτρέπεται και στη λωρίδα αποκλειστικής διέλευσης Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδα) στο συγκεκριμένο τμήμα της Λ. Μεσογείων.

Επίσης, η αριστερή στροφή προς την οδό Περικλέους, θα γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας της Λ. Μεσογείων, η οποία προ των έργων προορίζονταν για την ευθεία κίνηση των οχημάτων.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται κατά περίπτωση, σε πενήντα (50) και τριάντα (30) χλμ/ώρα.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.