Λεωνίδας Γρηγοράκος: «Είμαι ικανός να πάω σπίτι μου…»

Λεωνίδας Γρηγοράκος: «Είμαι ικανός να πάω σπίτι μου…»

«Δεν έχουμε το δικαίωμα με το 7,5% να χάνουμε στελέχη», δήλωσε ο άλλοτε στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι θα επιδιώξει να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές, ενώ προειδοποίησε: «είμαι ικανός να πάω στο σπίτι μου μετά από όλα αυτά»!

«Ένα χαρισματικό πολιτικό, τον αντιμετωπίζεις σαν χαρισματικό πολιτικό, δεν βγαίνουμε να μαλλιοτραβηχτούμε στη ρούγα», ανέφερε ο πρώην υπουργός και αποκάλυψε ότι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ (σ.σ. θα συνεδριάσει την Τρίτη το απόγευμα, από κοινού με το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος) θα προτείνει στην πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, να τείνει «χείρα φιλίας» στον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ίδιο να κάνει και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Έχω το δικαίωμα να κάνω μια συναινετική πρόταση», δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος θα καταβάλλει προσπάθειες για να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές. Για να δούμε, θα πιάσουν;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter