Ανακοινώθηκε και η δεύτερη πολυαναμενόμενη συναυλία του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ.
Ανακοινώθηκε η δεύτερη ημερομηνία για τη μεγάλη συναυλία του ΛΕΞ στην Αθήνα πυροδοτώντας νέες διαδικτυακές ουρές στην πλατφόρμα προπώλησης της More. Ο ράπερ από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ για δύο διαδοχικές εμφανίσεις: 28 και 29 Ιουνίου, αντίστοιχα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Dynasty Athens, η διοργανώτρια εταιρεία, είχε δεσμευτεί μέσα από ανάρτηση στο Instagram πως αναζητά λύση προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να βρεθεί στη συναυλία.
Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνοντας τη συναυλία του ΛΕΞ στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου, γνωρίζαμε τον ενθουσιασμό του κόσμου, αλλά το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το sold out του εξωτερικού χώρου του ΟΑΚΑ ήρθε σε λιγότερο από 24 ώρες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ για Ελληνα καλλιτέχνη. Αντιλαμβανόμαστε τη μεγάλη επιθυμία του κοινού να παραστεί στη συναυλία και ζητούμε μερικές μέρες για να βρούμε την καλύτερη λύση, ώστε να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Ο ΛΕΞ είναι η οργή της γενιάς μας
Στους δρόµους η νεολαία αναστενάζει
Είναι ο ΛΕΞ ο Καζαντζίδης της νέας γενιάς;
ΛΕΞ: Sold out η συναυλία στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής
ΛΕΞ: Χρυσός σε λιγότερο από μια εβδομάδα ο δίσκος «Γ.Τ.Κ.» – Ξεπέρασε τα 26 εκατομμύρια streams