Έχει ξεκινήσει η αντιστροφή μέτρηση για την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη Φλέβα», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου.
Ο δημιουργός του «Σπιρτόκουτου» και του «Μαχαιροβγάλτη» στην νέα του παραγωγή συνεργάστηκε με τον ΛΕΞ που έγραψε ένα τραγούδι αποκλειστικά για την ταινία.
Το τραγούδι είναι συνολικά 4 λεπτά και ανέβηκε στην πλατφόρμα του Spotify.
«Εκεί που το όνειρο πεθαίνει ζουν οι κυνηγημένοι
Πίσω τους λυτοί, δεμένοι, κλέφτες και εξαρτημένοι
Κάτω από τον νεροχύτη έχουν μια τσάντα κρυμμένη
Και στο μέτωπό τους πάντα μια φλέβα σπασμένη»
Στην 6η του ταινία ο Γιάννης Οικονομίδης συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον ηθοποιό Βαγγέλη Μουρίκη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Μπέττυ Αρβανίτη, Στάθης Σταμουλακάτος, Σοφία Κουνιά, Γιάννης Νιάρρος, Γιάννης Αναστασάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Κλέλια Ρένεση, Αναστασία Χατζηαθανασίου, Δημήτρης Καπετανάκος και Μαρία Καλλιμάνη.
Υπόθεση
Ο Θωμάς Αλεξόπουλος, ένας μεσήλικας επιχειρηματίας, τα ‘χει κάνει όλα μαντάρα! Όταν η κόντρα του με τον τοκογλύφο της περιοχής πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις, ο Αλεξόπουλος θα βγει στους δρόμους αναζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για να σώσει το πολύτιμο σπίτι του είναι λίγος και η πίεση της κατάστασης ασφυκτική. Τα πάντα εναντίον του, δύσκολοι καιροί… Λίγο πριν τον γκρεμό, ένα απλό σχέδιο της τελευταίας στιγμής φαίνεται να είναι η μοναδική σωτήρια λύση στο φλέγον πρόβλημα του επιχειρηματία.






















