Λευκορωσία: Η αντιπολίτευση κάλεσε την κυβέρνηση σε συνομιλίες για τη διευθέτηση της κρίσης

Το Συντονιστικό συμβούλιο της αντιπολίτευσης κάλεσε την ηγεσία της χώρας να αρχίσει άμεσα συνομιλίες για την διευθέτηση της πολιτικής κρίσης, αναφέρεται στην απόφαση που έλαβε σήμερα το Συντονιστικό συμβούλιο στην πρώτη του συνεδρίαση, θεωρώντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να τερματισθεί η πολιτική κρίση.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η απόκλιση από τις συνομιλίες εναποθέτει στην σημερινή κυβέρνηση την ευθύνη για την επιδείνωση της πολιτικής και οικονομικής κρίσης στην Δημοκρατία της Λευκορωσίας.

Στην απόφαση επισημαίνεται ότι το Συντονιστικό συμβούλιο της αντιπολίτευσης δεν θέτει ως στόχο την αλλαγή του συνταγματικού συστήματος της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Παράλληλα ζητεί την διεξαγωγή νέων εκλογών και την αλλαγή της σύνθεσης όλων των επιτροπών συμπεριλαμβανομένης και της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.