Λευκορωσία: Το πρωτάθλημα ξανάρχισε και με κόσμο στις εξέδρες!

Λευκορωσία: Το πρωτάθλημα ξανάρχισε και με κόσμο στις εξέδρες!

Υπάρχει κι αυτή η Ευρώπη. Η Ευρώπη πο δεν καταλαβαίνει από ιούς, κορονοϊούς, θύματα και κρούσματα. Υπάρχει η Λευκορωσία! Η χώρα όπου κόντρα στην πανδημία που πλήττει ολόκληρη την Γηραιά ήπειρο, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε κανονικά και μάλιστα με κόσμο στις εξέδρες!

«Για ποιο λόγο δεν πρέπει να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα; Υπάρχει έκτακτη κατάσταση στη χώρα μας;» είπε εντελώς κυνικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Βλαντιμίρ Μπαζάνοφ και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κρίσιμη κατάσταση, οπότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα εγκαίρως».

Ο Μπαζάνοφ δήλωσε ότι πηγαίνει ανελλιπώς στα γήπεδα και τόνισε ότι «ναι, πολλοί αγώνες στην Ευρώπη έχουν παιχτεί χωρίς θεατές, αλλά τόσοι πολλοί οπαδοί συγκεντρώνονται γύρω από το γήπεδο. Άρα δεν έχει νόημα να τους κλείνουν την είσοδο» και διευκρίνισε ότι «μόνο 51 περιπτώσεις κορονοϊού έχουν καταγραφεί στη χώρα και δεν υπάρχει λόγος να μην αρχίσει η σεζόν».

Για την ιστορία, στα δύο πιο σημαντικά ματς , η Ενερτζέτικ νίκησε με 3-1 την Μπάτε Μπορίσοφ ενώ η Τορπέντο Ζοντίνο 1-0 την Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ.

Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter