Λευκός Οίκος: Δικτάτορας ο Μαδούρο

Λευκός Οίκος: Δικτάτορας ο Μαδούρο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο είναι πλέον δικτάτορας μετά την “κατάληψη της απόλυτης εξουσίας” μέσω ψεύτικων εκλογών ώστε να καθιερώσει μια Συντακτική Συνέλευση, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος χθες.

“Ο Μαδούρο δεν αποτελεί απλώς κακό ηγέτη. Τώρα πιά είναι και δικτάτορας”, είπε σε καθιερωμένη ενημέρωση ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Χ. Ρ. Μακμάστερ.

“Οι πρόσφατες πράξεις που κατέληξαν στη χθεσινή κατάληψη της απόλυτης εξουσίας μέσω των ψεύτικων εκλογών της Συντακτικής Συνέλευσης αντιπροσωπεύουν πολύ σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία στο ημισφαίριό μας”, είπε.

Οικονομικές κυρώσεις

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επέβαλε σήμερα πρωτοφανείς νομικές και οικονομικές κυρώσεις εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

«Οι χθεσινές παράνομες εκλογές επιβεβαιώνουν ότι ο Μαδούρο είναι ένας δικτάτορας που περιφρονεί την βούληση του λαού της Βενεζουέλας», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν, ανακοινώνοντας το «πάγωμα» «όλων των περιουσιακών στοιχείων» του προέδρου της Βενεζουέλας εντός της δικαιοδοσίας των ΗΠΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter