Λευτέρης Πετρούνιας, η επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο!

Λευτέρης Πετρούνιας, η επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο!

Το παρών στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόργανης θα δώσει σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς μετά την ολοκλήρωση και των οκτώ ομίλων ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό της Στουτγάρδης.

Ο Πετρούνιας θα μπει στον τελικό του Σαββάτου με την 2η καλύτερη βαθμολογία με 14.700 βαθμούς μαζί με τον Βραζιλιάνο Ζανέτι και τον Γάλλο Σαίντ, αλλά ουσιαστικά θα ξεκινήσει από την 4η θέση καθώς στην ισοβαθμία με τους δύο αθλητές είχε χειρότερη βαθμολογία στην εκτέλεση του προγράμματος του). Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τούρκος Τσολάκ με 14.858 βαθμούς.

Πρώτος στόχος του Έλληνα πρωταθλητή είναι η πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, την οποία θα κερδίσουν οι τρεις νικητές των μεταλλίων.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram o Πετρούνιας έγραψε: «11 μήνες. Πολλά προβλήματα στην πορεία… Όλα αυτά έγιναν παρελθόν με την πρόκριση μου στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Από σήμερα επέστρεψα στον αθλητή που ήμουν πριν και καλύτερος… Κι αυτό θα φανεί το Σάββατο. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την ομάδα που έχω γύρω μου και ειδικότερα τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό. So guys. I’m back».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter