Λευτέρης Κρέτσος απαντά στον Πέτρο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες – Η ανάρτησή του στο Twitter

Λευτέρης Κρέτσος απαντά στον Πέτρο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες – Η ανάρτησή του στο Twitter

Απάντηση στον Πέτρο Παππά έδωσε Λευτέρης Κρέτσος, μετά τη συνέντευξη του Kontra όπου μίλησε, εκτός των άλλων, για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Λευτέρης Κρέτσος, με ανάρτησή του στο Twitter επισήμανε ότι: «Τι σχόλιο να κάνεις εδώ για τον ‘σύντροφο’; Ασχετοσύνη; Αμετροέπεια: Κουτοπονηριά και κλείσιμο ματιού στους ολιγάρχες; Δεν τα εννοούσε; Όλα μαζί; Να σοβαρευτούμε γιατί θα βρεθούν πολλά άκυρα με το όνομα Τσίπρας στην κάλπη».

Τι είχε πει ο Πέτρος Παππάς

«Το ζήτημα με τα τηλεοπτικά κανάλια το πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι ήταν στρατηγικό λάθος να πούμε ότι θα υπάρχουν μόνο 4 τηλεοπτικές άδειες. Δεν προέκυπτε από πουθενά. Δεν θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να περιορίσει τον αριθμό. Το πώς θα επιβιώσει μετά το τηλεοπτικό κανάλι είναι ένα άλλο θέμα. Το πώς θα δίνεται, πώς θα μοιραστεί η διαφημιστική πίτα πρέπει να είναι δίκαιο. Φυσικά και πρέπει να αλλάξουν όλα. Και οι λίστες Πέτσα οι οποίες δόθηκαν άδικα. Δεν θέλω να πω ότι έγιναν καλά με τη ΝΔ. Σε καμία περίπτωση. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθη στη διαχείριση. Είχε μια καλή και σωστή πρόθεση, αλλά δεν τη διαχειρίστηκε σωστά», είπε στο Kontra.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter