Λήγει την Κυριακή η προθεσμία εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ εφαρμόζεται πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με στόχο την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού.

Η προθεσμία εγγραφών και επανεγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ λήγει την Κυριακή (5/7) στις 23:59. Οι σταθμοί λειτουργούν από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, με ωράριο από 6:45 έως 16:00.

Προτεραιότητα για την επιλογή των παιδιών είναι το οικονομικό σκέλος, καθώς προτεραιότητα έχουν τα τέκνα οικογενειών χαμηλού εισοδήματος.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet εδώ.

Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι, οι οποίοι το έτος 2019:

α) είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) (με κρατήσεις υπέρ ΟΕΕ) ή

β) έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή

γ) έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 50 ημερών ή

δ) συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κλικ εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.