Ληστεία στο Γεωπονικό: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Στο μικροσκόπιο σημειωματάριο που βρέθηκε στο σπίτι του

Ληστεία στο Γεωπονικό: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Στο μικροσκόπιο σημειωματάριο που βρέθηκε στο σπίτι του

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης της ληστείας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ενώ ακόμη αναζητείται ο συνεργός του. 

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά το σπίτι του νεαρού στο οποίο εντοπίστηκε ένα καρνέ με σημειωμένα ονόματα, κωδικοποιημένα καθώς σχεδιαγράμματα, και κάποια τηλέφωνα και διευθύνσεις κατοικιών.

Tο όπλο που βρέθηκε πάνω του κατά τη σύλληψη του είναι “καθαρό”. Ο ίδιος πάντως επιμένει να μην λέει τίποτα παρά μόνο το όνομά του στις επίμονες ερωτήσεις αστυνομίας, ανακριτή και εισαγγελέα. Αρνήθηκε επίσης να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Η ΕΛΑΣ ζήτησε τη συνδρομή της Πρυτανείας του Γεωπονικού προκειμένου να έχει πρόσβαση στους καταλόγους φοιτητών και εργαζομένων ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν αν ο συνεργός του δράστη, που αναζητείται, σχετίζεται με τη σχολή. 

Επίσης οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν αν ο δράστης είχε ενημέρωση για τις ώρες ανεφοδιασμών του ATM της σχολής ή και άλλων.

Στο πλαίσιο αυτό άνοιξε τον φάκελο και τρών ληστειών χρηματαποστολών κατά τον ανεφοδιασμό ΑΤΜ, το 2015 και 2016, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με συνολική λεία περίπου 150.000 ευρώ.

Ο συνεργός του δράστη, που κατάφερε να εξαφανιστεί, πέταξε το όπλο που χρησιμοποίησε σε κάδο απορριμάτων και η αστυνομία το εξετάζει στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμποιηιθεί σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter