Ληστές χτύπησαν δημοσιογράφο μπροστά στο ανήλικο παιδί της (Video)

Ληστές χτύπησαν δημοσιογράφο μπροστά στο ανήλικο παιδί της (Video)

Τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε όταν μπήκαν ληστές στο σπίτι της και αρχισαν να τη χτυπούν μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της περιέγραψε η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη.

Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος περιέγραψε το περιστατικό και πώς μέσα στα αίματα, η ίδια, προσπαθούσε να ηρεμήσει το παιδί της που είχε τρομοκρατηθεί και έκλαιγε γοερά.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η ίδια, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ έβαζε το παιδί για ύπνο, ληστής που είχε μπει σπίτι της τη χτύπησε στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια την έδεσε με σεντόνι και τη φίμωσε με μονωτική ταινία.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, έγιναν μπροστά στα μάτια παιδιού της, ενώ ο ληστής τη χτυπούσε για να του πει που έχει χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε, εκείνη κατάφερε να λυθεί μετά από δύο ώρες και τότε κάλεσε σε βοήθεια. Γείτονάς της που την άκουσε, κάλεσε την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κακοποιού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter