Λήξη συναγερμού στη Βαρκελώνη – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον σταθμό Σαντς

Λήξη συναγερμού στη Βαρκελώνη – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον σταθμό Σαντς

Η εταιρία των ισπανικών σιδηροδρόμων Adif ανακοίνωσε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον σταθμό Μπαρτσελόνα Σαντς.

Οι αμαξοστοιχίες είναι και πάλι στις τροχιές και τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά στον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης, μετά τη διακοπή της λειτουργίας δύο γραμμών όταν εντοπίστηκε πιθανός εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε βαλίτσα, σύμφωνα με την Adif.

Η αστυνομία της Καταλονίας έχει αναπτύξει ομάδα πυροτεχνουργών στον σταθμό μετά τον εντοπισμό συσκευής κατά τη διάρκεια ελέγχου ασφαλείας και διενεργεί περαιτέρω ελέγχους.

Ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας Mossos d’Esquadra δήλωσε ότι μια ειδική μονάδα έφτασε στις σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας του κεντρικού σταθμού Sants της Βαρκελώνης. Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη εντοπίστηκε μέσα σε μια βαλίτσα ένα αντικείμενο το οποίο θα μπορούσε να είναι μια εκρηκτικός μηχανισμός. 

Επίσης, είχε εκκενωθεί και ο σιδηροδρομικός σταθμός Atocha στην Μαδρίτη.

Η αστυνομία της Καταλονίας ανακοίνωσε νωρίτερα μέσω twitter: «Λάβαμε ειδοποίηση γύρω στις 08.00 τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδας). Η υπηρεσία ασφαλείας της σιδηροδρομικής εταιρίας Adif εντόπισε με σκάνερ ένα αντικείμενο που μοιάζει με πιθανό εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε βαλίτσα. Συνεχίζουμε τους ελέγχους»

https://twitter.com/Behind__News/status/1060091691548508160

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter