Λιάγκας: Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Φιλιππίδης και με ρωτούσε αν ξέρω ότι εμπλέκεται κάπου το όνομα του (Video)

Λιάγκας: Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Φιλιππίδης και με ρωτούσε αν ξέρω ότι εμπλέκεται κάπου το όνομα του (Video)

Σε μια, μάλλον περίεργη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, λίγες μόνο ημέρες, πριν, αρχίσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και αυτό από μόνο του εγείρει ερωτήματα.

Ο παρουσιαστής εκμυστηρεύτηκε πως, έναν χρόνο, πριν, όταν είχαν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για το #metoo, ο Φιλιππίδης τον είχε πάρει τηλέφωνο και προσπάθησε να τον ψαρέψει για να μάθει αν μέσα στις κατηγορίες εμπλέκεται και το όνομα του. Τότε, ο Λίαγκας του είχε αποκαλύψει, πως όντως κάποιες κυρίες είχαν αναφερθεί σε εκείνον.

Μου κάνει εντύπωση πως ο Γιώργος Λιάγκας, αν ισχύει όλο αυτό, αποφάσισε να αναφερθεί σε αυτό το γεγονός τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ισχυρίζεται πως το θυμήθηκε ξαφνικά. Δε ξέρω αν ο Λιάγκας έχει πρόβλημα με την μνήμη του, αλλά εμείς σίγουρα δεν έχουμε. Θυμόμαστε και τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τα όσα έκανε και είπε ο Φιλιππίδης, μόλις ακούστηκε το όνομα του. Αναφέρομαι στην λάσπη που πέταξε σε κάποια από τα θύματα και στα εξώδικα που απειλούσε να στείλει στους δημοσιογράφους.

Όπως, και να έχει ήγγικεν η ώρα που όλα θα έρθουν στο φως και, σίγουρα, αυτή είναι μια ημέρα που θα θυμόμαστε όλοι με μεγάλη ικανοποίηση!!

«Θέλω να πω κάτι προσωπικό τώρα, που δεν το έχω ξαναπεί. Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Μας ερχόντουσαν πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω… Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και μου λέει «Γιώργο, επειδή γνωριζόμαστε, να σε ρωτήσω κάτι ανθρώπινο. Έχεις ακούσει αν εμπλέκεται κάπου το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι»;

Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες, από την άλλη… Ενστικτωδώς και ανθρώπινα, του είπα ‘Πέτρο. δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες πληροφορίες’.

Και μου λέει τότε: Γιώργος θα σου πω κάτι και κράτα το γιατί μπορεί και να μπλέξω. Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω ή να πιέσω μία γυναίκα.

Και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο έκανα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter