Λιάγκας-Μπογδάνος: Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει ο θεατής και … – Μια θρυλούμενη συνεργασία με πολλά αγκάθια

Λιάγκας-Μπογδάνος: Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει ο θεατής και … – Μια θρυλούμενη συνεργασία με πολλά αγκάθια

Βοούν τα “δημοσιογραφικά” γραφεία των πρωιναδικομεσημεριανάδικων που δεν πήγαν ακόμη διακοπές: Λιάγκας – Μπογδάνος μαζί σε εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Εκείνος, ο Γιώργος Λιάγκας χρόνια ονειρεύεται –  και πιστεύει ότι θα είναι καλύτερος – να γίνει ο Τζέι Λένο μαζί με Νταν Ράδερς της Ελλάδας. Του οφείλει ένα κανάλι να του δώσει ένα βραδινό τηλεοπτικό σόου. Πόσο ν’ αντέξει ως καλεσμένος των Κωστόπουλου και Αρναούτογλου!

Αυτός, ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΪ και κατά τη δική άποψη “πολιτικώς διωκόμενος”, Κωνσταντίνος Μπογδάνος ψάχνει στέγη, μεγάλη, σαν τα υπόστεγα επισκευής αεροσκαφών για να χωράει την διάνοια, το χιούμορ και το μπρίο του. 

Εκείνος κι Αυτός λοιπόν όλα δείχνουν ότι επιχειρήσουν να “σπάσουν” τα μηχανάκια της AGB. Μαζί σε εκπομπή. 

Για την ώρα η εκπομπή θα είναι του Γιώργου Λιάγκα και ο Μπογδάνος δεύτερο βιολί, αλλά σε αυτές τις ιδιότυπες ορχήστρες εύκολα μπερδεύονται οι ρόλοι. 

Και οι δύο παρουσιαστές είναι σκληρά καρύδια και πιστεύουν ότι ο κόσμος τους ανήκει. Θα αντέξουν να τον μοιραστούν; Θα αντέξουν να μοιραστούν τα κοντινά πλάνα ή θα την πληρώσει ο σκηνοθέτης;

Φαίνεται ότι η σεζόν μετά την Survivor λαίλαπα στην τηλεθέαση μας επιφυλάσσει, ημών των έρμων τηλεθεατών, πολλές εκπλήξεις αφού τα άλλα κανάλια θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν ό,τι μπορούν από την φαγωμένη από τους πεινάλες “επιζήσαντες”, πίτα τηλεθέασης.

Όλα αυτά αν τελικά γίνει η θρυλούμενη συνεργασία…

Μυστικά & Documento

14/08/2022, 05:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter