Λιακούλη για Εξεταστική: «Ομερτά και σκοτάδι αντί για άπλετο φως που έταξε ο Μητσοτάκης»

Λιακούλη για Εξεταστική: «Ομερτά και σκοτάδι αντί για άπλετο φως που έταξε ο Μητσοτάκης»

Παραχωρώντας δηλώσεις στις κάμερες από το περιστύλιο της Βουλής, η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Εξεταστική για τις υποκλοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή», με αφορμή την καθεστωτικές πρακτικές της πλειοψηφίας στην Επιτροπή.

Η Ευαγγελία Λιακούλη χαρακτήρισε «νέο σκάνδαλο» την προσπάθεια συγκάλυψης από την πλευρά της ΝΔ, το οποίο προστίθεται σε αυτό των παρακολουθήσεων των Νίκου Ανδρουλάκη και Θανάση Κουκάκη.

«Εμείς συνένοχοι δεν θα γίνουμε…» ξεκαθάρισε και κατέληξε λέγοντας ότι η συμπολίτευση επιθυμεί «ομερτά και σκοτάδι αντί για το φως που μας έταξε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή».

Νωρίτερα, αρμόδιες κοινοβουλευτικές πηγές, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αποκάλεσαν «τραγωδία» την άρνηση κλήσης του Γρηγόρη Δημητριάδη, ενώ ως εξωφρενικό περιέγραψαν το γεγονός ότι η ΝΔ δεν δέχτηκε καν ως μάρτυρα το έτερο θύμα παρακολούθησης της ΕΥΠ, Θ. Κουκάκη.

Κλήση Οικονόμου, Τσιόδρα και Ρωμανού ζήτησε ο Μπογδάνος

Από την πλευρά των ανεξάρτητων βουλευτών, ο εκπρόσωπός τους στην Επιτροπή, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ζήτησε την κλήση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, Δημήτρη Τσιόδρα, και του επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Πειραιώς, Νίκου Ρωμανού.

Όπως εξήγησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο λόγος που πρότεινε την κλήση τους ήταν για να διερευνηθεί η δράση του επικοινωνιακού μηχανισμού της πλειοψηφίας στα social media, διοχετεύοντας πότε πληροφορίες για την παρακολούθηση και πότε χτυπήματα κάτω από τη μέση με στόχο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Επ΄αυτού, τόνισε πως από τη μία διέρρεαν πληροφορίες περί «λόγων εθνικής ασφαλείας» και από την άλλη, βρώμικες επιθέσεις από εκτελεστικούς βραχίονες, συνδέοντας ευθέως τον πρώην πολιτικό του εταίρο, Φαήλο Κρανιδιώτη.

Διαβάστε επίσης

Εξεταστική: Αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ από τη συνεδρίαση μετά τη φυγάδευση Μητσοτάκη – Δημητριάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter