Λιανεμπόριο: Όλα άψογα και… ολίγον συνωστισμό είδε ο Άδωνης (Photos)

Λιανεμπόριο: Όλα άψογα και… ολίγον συνωστισμό είδε ο Άδωνης (Photos)

Την ικανοποίησή του για την κίνηση στην αγορά αλλά και για την τήρηση των κανόνων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια των σημερινών επισκέψεών του σε εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής.

Ο υπουργός σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε εμπορικούς δρόμους και πρόσθεσε: «Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός έγραψε: «Σήμερα στις αγορές του Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. ‘Απαντες φορούν μάσκα, τα μαγαζιά τηρούν τα μέτρα, σε ορισμένα σημεία υπάρχει συνωστισμός. Αν φοράμε όλοι τις μάσκες μας και προσέχουμε είμαι αισιόδοξος. Η κίνηση ήταν αρκετά καλή. Θα συνεχίσω τις επισκέψεις μου».

Βέβαια οι εικόνες από άλλες εμπορικές περιοχές όπως π.χ. στην Ερμού, άλλα έδειχναν, τεράστιες ουρές, μεγάλος συνωστισμός και τους λοιμωξιολόγους να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. 

Α λά κάρτ βλέπουν την πραγματικότητα στην κυβέρνηση θέλοντας να δείξουν στον ελληνικό λαό ότι όλα δουλεύουν… ρολόι και είναι υπό έλεγχο. Αλλά όταν πάλι ξεσπάσει το τρίτο κύμα πανδημίας, πάλι οι “ένοχοι” θα είναι οι πολίτες και όχι η πολιτική τους στον τομέα της διαχείρισης της μεγάλης υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter