Λιβανός: «Ήταν μια κακή επιλογή» ο διορισμός του 80χρονου

Λιβανός: «Ήταν μια κακή επιλογή» ο διορισμός του 80χρονου

Απλώς μία κακή επιλογή ήταν ο 80χρονος διοικητής «λίγων ωρών» του νοσοκομείου Καρδίτσας για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Σπ. Λιβανό, ενώ επικρατεί σάλος στα social media για την ομολογία του Κ. Πατέρα στον «άερα» του ΣΚΑΪ αναφορικά με τα πελατειακά κριτήρια που οδήγησαν στο διορισμό του με την προσωπική συναίνεση του Κυρ. Μητσοτάκη.

Απαντώντας στη δριμεία κριτική του Αν. Λοβέρδου στην Ολομέλεια για το διορισμό του 80χρονου πρώην στελέχους των ΑΝΕΛ και του ΛΑΟΣ, ο Σπ. Λιβανός έκρινε πως «έγινε μια κακή επιλογή σε ένα νοσοκομείο μέσα στις δεκάδες – εκατοντάδες καλές επιλογές που έχουμε κάνει όλο αυτό τον καιρό».

Μάλιστα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της συμπολίτευσης προχώρησε και σε πολιτικές νουθεσίες προς το ΚΙΝΑΛ ως προς τη λανθασμένη γραμμή που ακολουθεί λες και απευθυνόταν σε εκπροσώπους συνιστώσας της ΝΔ!

«Δεν σχολιάσατε όμως κ. Λοβέρδο ότι εμείς βάλαμε κριτήρια αξιολόγησης στο κράτος και στα νοσοκομεία. Ταυτόχρονα, τα αντανακλαστικά ήταν άμεσα και επήλθε η αλλαγή. Λάθη γίνονται από αυτούς που πορεύονται» υποστήριξε και πέταξε το πολιτικό του «καρφί» λέγοντας: «Εκτιμώ ότι αυτή η προσπάθεια πολιτικής τοποθέτησης (σ.σ. του ΚΙΝΑΛ) ίσα βάρκα ίσα νερά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και σε μας δεν έχει ευνοήσει το κόμμα σας και καλό είναι να μη συντηρήσετε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter