Liberation: «Η γαλλική Αριστερά συμφώνησε για νέο Λαϊκό Μέτωπο»

Liberation: «Η γαλλική Αριστερά συμφώνησε για νέο Λαϊκό Μέτωπο»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Μελανσόν θέλει να επιβάλει το νόμο του στην αριστερά και στον Γκλουκσμάν». Μετά από ώρες διαπραγματεύσεων, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων βασικών ρευμάτων της Αριστεράς, της Ανυπότακτης Γαλλίας, των Σοσιαλιστών, των Οικολόγων και των Κομμουνιστών κατέληξαν σε συμφωνία για νέο Λαϊκό Μέτωπο. Στη Liberation διαβάζουμε: «Η γαλλική Αριστερά συμφώνησε για νέο Λαϊκό Μέτωπο». Σοσιαλιστές, Πράσινοι, Κομμουνιστικό Κόμμα και Ανυπότακτη Γαλλία κατεβαίνουν ενωμένοι στις βουλευτικές εκλογές απέναντι στην Ακροδεξιά της Λεπέν.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Τα ρωσικά δισεκατομμύρια για βοήθεια στην Ουκρανία είναι δωρεάν». Το G7 ανακοίνωσε νέα τιμωρητικά μέτρα κατά της Μόσχας. Η Γερμανία προειδοποιεί για κινδύνους. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Το μεγάλο σχέδιο της Κίνας». Η Κίνα έχει ένα έξυπνο σχέδιο για να εκδιώξει τις ΗΠΑ και την Ευρώπη από όλες τις μελλοντικές αγορές. Τουλάχιστον, αυτή την εντύπωση μεταφέρει η έκθεση της εμπορικής αντιπροσώπου των ΗΠΑ Κάθριν Τάι, για την οικονομική πολιτική της Κίνας

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Οι ηγέτες της G7 ανακοινώνουν πλήθος μέτρων ως βοήθεια στην Ουκρανία». Οι ηγέτες της G7 αναλαμβάνουν ενέργειες για να επιδείξουν τη συνεχή υποστήριξή τους προς την Ουκρανία. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Διατηρείται η πρόσβαση στο χάπι για την άμβλωση». Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την πρόσβαση στο χάπι για την άμβλωση.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: ««Θα φτιάξω τη Βρετανία», υπόσχεται ο Στάρμερ εν μέσω αμφιβολιών για το πώς θα τα καταφέρει». Ο Κιρ Στάρμερ παρουσίασε το μανιφέστο των Εργατικών.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «G7: Ένταση μεταξύ Μακρόν-Μελόνι». Μπάιντεν και Ζελένσκι υπέγραψαν διμερή συμφωνία ασφαλείας.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Διαμαρτυρίες στην Αργεντινή για την οικονομική μεταρρύθμιση του Μιλέι». Φορολογικά οφέλη σε μεγάλους επενδυτές και ιδιωτικοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:

G7: Ο Μπάιντεν πάλι «χάνεται στο κενό» – Το video που κάνει το γύρο του κόσμου

Βόρεια Μακεδονία: Η Σιλιάνοφσκα καταργεί για τον εαυτό της το «Βόρεια» και λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα

Κολομβία: Προσφέρει ιατρική περίθαλψη σε παιδιά που έχουν τραυματιστεί στη Γάζα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter