Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Βορίδης κάλυπτε τους Παπασταύρου και Μπρατάκο…

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Βορίδης κάλυπτε τους Παπασταύρου και Μπρατάκο…
ΕUROKINISSI)

Ενα ποτήρι νερό μπορεί να χρειάστηκε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, όταν άκουσε για τις παραιτήσεις του Γιάννη Μπρατάκου και του Σταύρου Παπασταύρου με τους οποίους… συγκατοικούσε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από τη μία πλευρά γίνεται ισχυρότερος καθώς τα άδεια γραφεία… δεν είναι ανταγωνιστικά.

Από την άλλη, θα νιώθει… κάπως, αφού λίγες ώρες νωρίτερα εφεύρισκε απίθανες δικαιολογίες για να ερμηνεύσει το γεγονός ότι συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μία μέρα μετά το δημοσιεύμα του «Βήματος» που αποκάλυπτε «μονταζιέρα» συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών.

Και τι δεν είπε στον ΣΚΑΪ ο Μάκης Βορίδης… Τα δύο -παραιτηθέντα πλέον- μέλη της κυβέρνησης συναντήθηκαν με τον εφοπλιστή και εκδότη του «Βήματος» επειδή ήταν η ονομαστική του εορτή.

Την ίδια ώρα που άλλα κυβερνητικά στελέχη και οι επίσημες ανακοινώσεις της ΝΔ έλεγαν για «οργανωμένα συμφέροντα» που τους πολεμούν, οι δύο στενότεροι συνεργάτες του πρωθυπουργού πήγαν να φάνε… φοντανάκια. Μάλιστα.

Να πήγαν αυτοβούλως, χωρίς να το ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δύσκολο. Οπότε ο Μάκης Βορίδης, όταν αποκαλύφθηκε το ραντεβού τους κάλυψε. Με παιδικές δικαιολογίες. Αλλο αν το πράγμα στράβωσε μετά.

Καταγράφεται κι αυτό στα ρεκόρ του. Αλλά για τον κ. Βορίδη, όταν η πραγματικότητα συγκρούεται με τη ρητορική του, τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα.

Οι δικαιολογίες Βορίδη στο 18:40 του βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter