Λίγο από Άνοιξη θυμίζει σήμερα ο καιρός

Λίγο από Άνοιξη θυμίζει σήμερα ο καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με την ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι αρχικά από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 και βαθμιαία από νότιες στα ανατολικά, μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 02 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος ο καιρός. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια, πρόσκαιρα τοπικά, 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 και βαθμιαία στα δυτικά, τοπικά, 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Παροδικές νεφώσεις, με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στα νότια. Βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Άνεμοι, αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί, 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί στα βόρεια, μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter