Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 5 χρόνων από τη δολοφονία Φύσσα οι χρυσαυγίτες στον Πειραιά προκαλούν ξανά

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 5 χρόνων από τη δολοφονία Φύσσα οι χρυσαυγίτες στον Πειραιά προκαλούν ξανά

Στις 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, δια χειρός Γιώργου Ρουπακιά, μέλους της οργάνωσης με σημαντική θέση όπως έχει προκύψει από τη δίκη. 

Άραγε πέντε χρόνια είναι αρκετά για επέλθει λήθη στην κοινωνία -ειδικά του Πειραιά; 

Την Τρίτη το βράδυ την ώρα που μάζευε νερά και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους της Δυτικής Αττικής, ο φίλος του Παύλου και επίσης ράπερ με το ψευδώνυμο Thanasimo, δέχτηκε απρόκλητη και οργανωμένη επίθεση από ομάδα 20 χρυσαυγιτών και μάλιστα μπροστά από το σπίτι του.  

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και τόνισε τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς ο τραμπουκισμός συνέβη κάτω από το σπίτι του και ήταν ξεκάθαρα οργανωμένος προς το πρόσωπό του.

«Σήμερα στοχοποιήθηκε το σπίτι μου στο κέντρο του Πειραιά από μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ μας είδαν μαζεμένους κάτω από το σπίτι όπου μαζεύαμε νερά και τρόφιμα για να ξεκινήσουμε για την Κινέττα. Περίπου 20 μέλη της Χ.Α με κάποιους θερμόαιμους να χαιρετάνε ναζιστικά και να βρίζουν ζητώντας να μας λιντσάρουν. Φύγανε όταν χρειάστηκε να τους φοβίσουμε με ξύλα που είχαν μείνει στα μπάζα από την κατασκευή του studio. Το σπίτι μου πλέον είναι στόχος. Υπάρχουν video που θα παραδοθούν στις αρχές. Όποιος είναι Πειραιά να προσέχει. Κυκλοφορούν σε ομάδες των 20», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter