Λιονέλ Μέσι: Η Μάντσεστερ Σίτι, το τριετές συμβόλαιο και στο βάθος… Νέα Υόρκη

Λιονέλ Μέσι: Η Μάντσεστερ Σίτι, το τριετές συμβόλαιο και στο βάθος… Νέα Υόρκη

Η πιθανή πλέον αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα έχει πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια για τη νέα ομάδα του Αργεντινού σταρ.

Το πιο πιθανό μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του για δύο λόγους. Πρώτος ότι ο παίκτης έχει μιλήσει ήδη με τον Πεπ Γκουαρδιόλα με τον οποίο συνεργάστηκαν χρόνια στην Μπαρτσελόνα και δεύτερος λόγος ότι με τον Πεπ στον πάγκο, ο Μέσι θα έχει την ασφάλεια που θέλει να νιώθει στο σύλλογο που αγωνίζεται.

Ασφάλεια που είχε μέχρι πρότινος στη Βαρκελώνη αλλά που τα δύο τελευταία χρόνια, όπως αποδεικνύεται, έχει πάψει να υπάρχει…

Σύμφωνα με το ESPN η πρόταση της Σίτι στον Μέσι είναι, να αγωνιστεί για τρία χρόνια με την Μάντσεστερ και στη συνέχεια στα 36 του χρόνια να αγωνιστεί στο MLS με την New York F.C, ομάδα που ανήκει στην City Football Group που έχει στην ιδιοκτησία της εκτός από τη Μάντσεστερ Σίτι ακόμα οκτώ ομάδες. 

Σε ο,τι έχει να κάνει με το οικονομικό μέρος μιας πιθανής συμφωνίας, οι «Πολίτες» φέρονται αποφασισμένοι να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα, ένα ποσό γύρω στα 130-140 εκατ. ευρώ, τον διεθνή βραζιλιάνο επιθετικό Γκάμπριελ Ζεσούς και τους Έρικ Γκαρσία και Ανχελίνιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter