Μαντζουράνης για λίστα Μητσοτάκη: H εισαγγελία δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο (Video)

Μαντζουράνης για λίστα Μητσοτάκη: H εισαγγελία δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο (Video)

«Οι χθεσινές αποκαλύψεις του Documento αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εγκαταστήσει στην Ελλάδα ένα καθεστώς ζόμπι. Είναι ανεπίτρεπτο η παρανοϊκή διαστροφή οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου, οσοδήποτε ισχυρού και αν είναι, να μετατρέπει την πατρίδα μας σε ένα απέραντο ψυχιατρείο», διαμήνυσε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης εξερχόμενος του Αρείου Πάγου όπου μετέβη μαζί με τον Κώστα Βαξεβάνη μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τη Λίστα Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης: Βαξεβάνης από Άρειο Πάγο: «Ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκληματικό εγκέφαλο τον Μητσοτάκη»

«Οι παράνομες παρακολουθήσεις επικοινωνιών δεν είναι ψυχοφάρμακα. Είναι βάναυσες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δικαιοσύνη και κυρίως αυτή τη στιγμή η εισαγγελία δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Το νομικό κρυφτούλι με δράστες βαρύτατων κακουργημάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι η ώρα του ιεσαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος γνωρίζει τι μπορεί και τι πρέπει να πράξει. Οι λύσεις είναι δεδομένες. Είναι τρεις και τις δίνει η ποινική δικονομία», υπογράμμισε ο Γιάννης Μαντζουράνης.

«Αυτό που γίνεται χαρακτηρίζω ως παρανοϊκό. Αν ζούσε ο Καραμανλής θα μίλαγε για ένα απέραντο τρελοκομείο. Όσο για τα στοιχεία, να σας θυμίσω μία ελληνική παροιμία «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Λίγη υπομονή, θα αποκαλυφθούν όλα και δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι», κατέληξε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter