Λίστα Μητσοτάκη: Με ποια στοιχεία βρίσκεται στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης (Video)

Λίστα Μητσοτάκη: Με ποια στοιχεία βρίσκεται στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης (Video)

Στον Άρειο Πάγο βρίσκεται ο Κώστας Βαξεβάνης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη, μετά τις νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τα ονόματα που παρακολουθούσε το «σύστημα Μαξίμου» που έχουν προκαλέσει «σεισμό», προκειμένου να θέσει θέματα που προκύπτουν από την έρευνα.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος έδωσε εντολή την Κυριακή για μια… απλή προκαταρκτική εξέταση από Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου να ακολουθεί την κυβερνητική γραμμή της υποβάθμισης των αποκαλύψεων του Documento.

Διαβάστε επίσης: Στη «γραμμή» Οικονόμου ο Ντογιάκος: Η προκλητική παρέμβαση για τις αποκαλύψεις του Documento

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βαξεβάνης είχε αιτηθεί συνάντηση με τον Ισίδωρο Ντογιάκο τη Δευτέρα, μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας των ονομάτων που βρίσκονται στα… ραντάρ του κυκλώματος παρακολουθήσεων του Μαξίμου (και πριν την ανάθεση της έρευνας σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών), προκειμένου να θέσει τα φλέγοντα ζητήματα που προκύπτουν μετά την έρευνα του Documento.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητά ο Βαξεβάνης μετά τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις

Τι θα πει ο Κώστας Βαξεβάνης

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento θα επισημαίνει τον κίνδυνο καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων και τον κίνδυνο αδυναμίας ανάκτησής τους στο μέλλον και αναμένεται να ζητήσει από τον Ισίδωρο Ντογιάκο να ενοποιηθούν οι πέντε έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και ταυτόχρονα να ανατεθεί σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Κάτι που συνέβη και στην υπόθεση Novartis.

Αναφορικά με τα «αποδεικτικά στοιχεία» που αναφέρουν κυβερνητικά χείλη, ο Κώστας Βαξεβάνης θα επικαλεστεί προστασία των πηγών αλλά θα περιγράψει προφορικά μηνύματα που έχουν καταγραφεί από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter