Λίστα Πέτσα: 10.000 ευρώ σε μέσα συζύγου βουλευτή της ΝΔ από την Πιερία

Λίστα Πέτσα: 10.000 ευρώ σε μέσα συζύγου βουλευτή της ΝΔ από την Πιερία

Eκτός της περίπτωσης Πάτση, η Initiative έδωσε χρήµα και στον ιστότοπο την εφημερίδα «Ολύµπιο Βήµα» της Πιερίας, συµφερόντων της Μελίνας Κοροµήλη, συζύγου του βουλευτή Πιερίας της Ν∆ Φώντα Μπαραλιάκου. Ο ίδιος είχε αναλάβει και εµπορικός διευθυντής στην εκδοτική εταιρεία της συζύγου του.

Το ζεύγος είχε φωτογραφηθεί µε τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραµπόφσκι στο περιθώριο της ∆ΕΘ τον περασµένο Σεπτέµβριο. Σε αντίθεση πάντως µε την περίπτωση του Ανδρέα Πάτση και της συζύγου του, ο ιστότοπος της οποίας έχει µηδαµινή αναγνωσιµότητα, το «Ολύµπιο Βήµα» είναι η παλαιότερη εφηµερίδα της Πιερίας.

Η εφημερίδα «Ολύμπιο Βήμα» έλαβε 6.000 ευρώ (7.440 μαζί με τον ΦΠΑ) ενώ το σάιτ /olympiobima.gr ακόμη 4.000 ευρώ (4.960 μαζί με τον ΦΠΑ). Δηλαδή ο μιντιακός όμιλος της συζύγου του κυβερνητικού βουλευτή εισέπραξε καθαρά 10.000 ευρώ (12.400 μαζί με τον ΦΠΑ). Ασφαλώς το ποσό για ένα ιστορικό έντυπο δεν ακούγεται μεγάλο, αν ωστόσο αναλογιστεί κανείς ότι το ίδιο ακριβώς ποσό δόθηκε στο σαιτ efsyn.gr το οποίο διαβάζεται ημερησίως από πολύ περισσότερο κόσμο, αντιλαμβάνεται και τα κριτήρια με τα οποία η κυβέρνηση διέθεσε τα χρήματα του ελληνικού λαού. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter