Λίστα Πέτσα: Και εγένετο… site που πήρε 1.240 ευρώ!

Λίστα Πέτσα: Και εγένετο… site που πήρε 1.240 ευρώ!

Και όμως, ο Στέλιος Πέτσας, οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς και φυσικά η ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία Initiative, έδωσαν 1.240 ευρώ σε ιστοσελίδα που «αναστήθηκε» εν μέσω των αποκαλύψεων για την… ανυπαρξία της!

Αν και η κυβέρνηση τόσο στην περίπτωση του Μένιου Φουρθιώτη όσο και άλλων παντελώς άγνωστων ΜΜΕ προσπάθησε να μπαλώσει κάπως τα πράγματα δια της…πλαγίου οδού, αφού τελικώς τα ΜΜΕ φαίνεται να μην έχουν τιμολογήσει το ποσό για το οποίο είχε δοθεί εντολή, το ανύπαρκτο πριν λίγο καιρό meapospi.gr, εμφανίζεται πλέον να λειτουργεί κανονικά και να λαμβάνει 1.240 ευρώ (με ΦΠΑ) για τη συμμετοχή του στην καμπάνια για τον κορονοϊό.

Βέβαια, όπως θα δει κάποιος πρόκειται για ένα κακοφτιαγμένο blog που παρ’ όλα αυτά, εμφανίζεται πλέον να έχει αναρτημένο περιεχόμενο.

Το documentonews.gr δεν ήταν το μόνο ΜΜΕ που έγραψε στις αρχές Ιουνίου για την ανυπαρξία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Στην πρώτη λίστα Πέτσα, άνευ των ποσών, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα υπήρχε καταχωρημένο το domain MEAPOSPI.GR. Τότε αρκετά sites πέρα του documentonews.gr είχαν πληκτρολογήσει το εν λόγω domain αλλά και το meapopsi.gr. Και τα δυο domain δεν φιλοξενούσαν κανένα site.

Τελικά στη σημερινή λίστα Πέτσα, συμπεριλαμβάνεται το meapopsi.gr που ως δια μαγείας εμφανίζεται και να λειτουργεί.

Ρίξτε μια ματιά και στη σελίδα του meapopsi.gr στο facebook.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter