Λίστα Πέτσα: Ποσά που δόθηκαν σε ΜΜΕ παρέμειναν ίδια παρά την προσθήκη ΦΠΑ!

Λίστα Πέτσα: Ποσά που δόθηκαν σε ΜΜΕ παρέμειναν ίδια παρά την προσθήκη ΦΠΑ!

Η ιστοσελίδα neweurope.gr, που ανήκει στον Αριστείδη Καλογερόπουλο, συμπέθερο του Μητσοτάκη και η οποία έλαβε –όπως αποκάλυψε το documentonews.gr-, 20.000 ευρώ βάση εντολών, δεν είναι το μοναδικό μέσο του οποίου το τιμολογημένο ποσό, παραμένει το ίδιο παρά το ότι προστίθεται το ΦΠΑ, αφού στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνονται ακόμη εννιά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, για την ιστοσελίδα destanea.com, φέρεται να τιμολογούνται 1.000 ευρώ, ποσό που παραμένει ίδιο και παρά την προσθήκη του ΦΠΑ. Αντίστοιχα, η ιστοσελίδα greeknewsonline.com, φέρεται να λαμβάνει 10 χιλιάδες ευρώ, το οποίο ποσό δεν εμφανίζεται να αυξάνεται με την προσθήκη του ΦΠΑ. 

Ακόμη, η ιστοσελίδα hellasjournal.com φέρεται να λαμβάνει 20.000 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, ποσό που είναι αντίστοιχο με το ποσό που εμφανίζεται να έχει δοθεί βάσει εντολών. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μολονότι έχει δημοσιεύσει σήμερα θέμα που φέρει τίτλο «Στη δημοσιότητα η λίστα με τα ΜΜΕ για το “Μένουμε Σπίτι”», δεν παρουσιάζει την επίμαχη λίστα παρά τη σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, με αφορμή τη δημοσίευσή της. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ιστοσελίδα thessalikos.gr, που λαμβάνει 1.000 ευρώ.

Το πρώτο θέμα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, φέρει τίτλο: «Opinion Poll: Κυρίαρχος ο Μητσοτάκης έναν χρόνο μετά τις εκλογές». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter