Λίστα Πέτσα: Ριγμένα και τα Μέσα του Μαρινάκη σε σχέση με τον όμιλο Μαυρίδη

Λίστα Πέτσα: Ριγμένα και τα Μέσα του Μαρινάκη σε σχέση με τον όμιλο Μαυρίδη

Ο όμιλος Μαυρίδη φαίνεται πως έτυχε πολύ μεγαλύτερης εύνοιας στο μοίρασμα της διαφημιστικής δαπάνης για τον κορονοϊο ακόμη και σε σχέση με τα μέσα του πρώην ΔΟΛ, ο οποίος έχει εξαγοραστεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η ιστοσελίδα liberal.gr λαμβάνει 148.800 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, η ιστοσελίδα tovima.gr λαμβάνει μόλις 79.360 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, ενώ η ιστοσελίδα tanea.gr 79.360 ευρώ μαζί με ΦΠΑ. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το γεγονός πως το liberal.gr λαμβάνει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από τις ιστοσελίδες του πρώην ΔΟΛ, δεν υποστηρίζεται επ’ ουδενί από την επισκεψιμότητα των επίμαχων ιστοσελίδων. 

Συγκεκριμένα, βάσει της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αναζήτησης similarweb.com, όπου δύνανται να αναζητηθεί η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων, το liberal.gr εμφανίζεται στην 201η θέση πανελλαδικά, tovima.gr στην 154η θέση και tanea.gr στην 123η. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το megatv.gr, η ιστοσελίδα του MEGA, λαμβάνει μόλις 21.080 ευρώ μαζί με ΦΠΑ.

Αναντιστοιχία όμως παρατηρείται και στο ποσό που παίρνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» συγκριτικά με τις ιστορικές εφημερίδες του πρώην ΔΟΛ. 

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», που θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει και ως… «ανύπαρκτη» αφού εμφανίζεται να έχει κυκλοφορία σχεδόν 2.000 φύλλα, λαμβάνει 74.400 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, ενώ , «Τα ΝΕΑ Σ/Κ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» λαμβάνουν 78.120 ευρώ μαζί με ΦΠΑ και 119.040 ευρώ μαζί με ΦΠΑ αντίστοιχα. Ο «Φιλελεύθερος» δηλαδή λαμβάνει σχεδόν το ίδιο ποσό με μια ιστορική εφημερίδα όπως «ΤΑ ΝΕΑ Σ/Κ» που έχουν κυκλοφορία άνω των 10 χιλιάδων φύλλων, καθώς και από «ΤΟ ΒΗΜΑ», μια από τις ιστορικότερες εφημερίδες στην Ελλάδα.

Σχετικά με τα ποσά που έλαβαν τα υπόλοιπα μέσα του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, η ιστοσελίδα in.gr έλαβε 313.720 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, ενώ το κανάλι MEGA 470.526 ευρώ μαζί με ΦΠΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter