Κορονοϊός: Ανησυχία και νέες επικλήσεις στην ατομική ευθύνη από την κυβέρνηση

Κορονοϊός: Ανησυχία και νέες επικλήσεις στην ατομική ευθύνη από την κυβέρνηση

Η νέα ενημέρωση από τους Χαρδαλιά – Κοντοζαμάνη – Μαγιορκίνη στο υπουργείο Υγείας έλαβε χώρα στη «σκιά» του νέου αρνητικού ρεκόρ κρουσμάτων στην Ελλάδα, με 667 να ανακοινώνονται την Τρίτη.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης σημείωσε ότι από τα 667 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, τα 250 εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 125 στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε λόγο για την ηλικιακή ομάδα ανθρώπων 18 έως 39 ετών, κάνοντας έκκληση για περισσότερη προσοχή και τήρηση των κανόνων. 

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι η Αττική βρίσκεται σε «σταθερά κρίσιμη κατάσταση», ενώ στον κεντρικό τομέα όπου υπάρχουν και τα περισσότερα κρούσματα, η κατάσταση παραμένει εύθραυστη, άρα ακόμα επικίνδυνη και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επιδημιολογική έξαρση εντοπίζεται στην Καστοριά, συνεχίζοντας με… επίκληση στην ατομική ευθύνη αλλά και εξηγήσεις για τον λόγο που οδήγησε την κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφαση για επιστροφή μέρους των φιλάθλων στα γήπεδα.

«Τα δεδομένα των τελευταίων ωρών και η επιθετική έξαρση της πανδημίας οδήγησαν τον πρωθυπουργό για ανάκληση της απόφασης. Είναι ώρα απόλυτου συναγερμού και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, θα περνούσαμε το λάθος μήνυμα», ανέφερε σχετικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter