Κορονοϊός: Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις εργαζομένων στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές

Κορονοϊός: Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις εργαζομένων στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές

Κατευθύνσεις σχετικά με την εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων από το πρωί του Σαββάτου, έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σχετικά με τα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ μπορούν να μετακινούνται τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας (00:30 – 05:00) επιδεικνύοντας τη δημοσιογραφική ταυτότητά τους και βεβαίωση.

Για τους εργαζόμενους των άλλων κλάδων, απαιτείται βεβαίωση εργοδότη και συμπλήρωση εντύπου στην ΕΡΓΑΝΗ. Αντίστοιχο έντυπο συμπληρώνουν και ελεύθεροι επαγγελματίες. Για τους Δημόσιους Υπάλληλους απαιτείται ταυτότητα ή διαβατήριο.

Όσο για τη χρήση μάσκας: Γίνεται υποχρεωτική σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους στις περιοχές που βρίσκονται στο Επίπεδο 3 και στο Επίπεδο 4. Εξαιρούνται: Όσοι ασκούνται σε εξωτερικό χώρο, όσοι οδηγούν μόνοι τους σε Ι.Χ ή έχουν συγγενείς πρώτου βαθμού μέσα στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, στα κέντρα διασκέδασης και τα μπαρ απαγορεύεται η ζωντανή μουσική, ενώ σε ταβέρνες επιτρέπεται η ζωντανή μουσική χωρίς μικροφωνική εγκατάσταση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter